Element Offices
Utrecht de Goeman

Werken alsof je thuis bent, midden in Utrecht

Om de hoek van de levendige Weerdsingel Westzijde, in de wijk Lauwerecht in het centrum, vind je De Goeman. Kom binnen in The Club, de stijlvolle entree met koffiebar, en loop vandaaruit door naar de Meeting Rooms met hun opvallende thematische inrichting. In het gezellige restaurant met terras ontmoet je andere huurders: van start-up tot advocaat en van zzp’er tot middelgroot mkb-bedrijf. Die elementen en meer maken van Element Offices Utrecht De Goeman een geweldige plek om te werken en te groeien.

 • 62
  Office Spaces
 • 4
  Offices for a day
 • 5
  Meeting rooms
 • 10
  business spots

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Gezamenlijke pantry
Roomservice
Covid-proof
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Plezier, ontspanning
Handyman

Element Offices ClubCard

 • 1
  Toegang tot eigen kantoor
 • 2
  Exclusieve events voor houders
 • 3
  Korting op Meeting Rooms
 • 4
  Afrekenen koffie of lunch
 • 5
  Printen, scannen, kopiëren
 • 6
  Opladen via iDeal

Centraal gelegen,
goed bereikbaar

Element Offices Utrecht De Goeman ligt aan de Goeman Borgesiuslaan 77, nog geen 10 minuten lopen van het stadscentrum. Met de auto rijd je binnen 10 minuten de A27 op, de bushalte is 3 minuten lopen en het station zo’n 20 minuten. Er is volop parkeergelegenheid naast het pand en onze fietsenkelder maakt het wel heel aantrekkelijk om met de fiets naar werk te gaan. Uit werk nog even gauw boodschappen doen? De supermarkt is om de hoek.

Adres:
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

EEN VRAAG, EEN RUIMTE BEZICHTIGEN OF DE SFEER KOMEN PROEVEN?

Sales Manager Jolanda helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

De kantoren variëren in grootte van 1 werkplek tot wel 100 plekken wanneer je een hele etage huurt. En door meerdere ruimtes te schakelen laat je je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Dat maken we gewoon voor je in orde. Mocht je trouwens vroeger beginnen of langer doorgaan: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Wel zo gemakkelijk.

Bezichtiging plannen

Office for a day

Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken om urenlang ongestoord te werken. Met een Office for a Day huur je namelijk een volledig ingericht privékantoor, helemaal voor jezelf. Of voor jou en een collega, want sommige Offices for a Day hebben 2 bureaus. Ideaal als je je flexplek met iemand wil delen.

Office for a Day boeken

Meeting rooms

Flexibel vergaderruimte huren in het centrum van Utrecht was nog nooit zo eenvoudig: Element Offices Utrecht Goeman beschikt over 5 Meeting Rooms die zowel voor huurders als externen te huur zijn. De vergaderruimtes bieden plek aan 6-25 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Meeting Room boeken

Virtual Office

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Utrecht inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet?

Een virtual office is te huur vanaf €45,- per maand.

Huur direct een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

Zij staan voor je klaar

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?