ONTVANG ONZE BROCHURE IN JE MAIL

 • Werken alsof je thuis bent
 • Midden in Utrecht
 • Flexibel huren

  Element Offices
  Utrecht de Goeman

  Werken alsof je thuis bent, midden in Utrecht

  Om de hoek van de levendige Weerdsingel Westzijde, in de wijk Lauwerecht in het centrum, vind je De Goeman. Kom binnen in The Club, de stijlvolle entree met koffiebar, en loop vandaaruit door naar de Meeting Rooms met hun opvallende thematische inrichting. In het gezellige restaurant met terras ontmoet je andere huurders: van start-up tot advocaat en van zzp’er tot middelgroot mkb-bedrijf. Die elementen en meer maken van Element Offices Utrecht De Goeman een geweldige plek om te werken en te groeien.

  Vraag rondleiding aan
  • 62
   Office Spaces
  • 3
   Offices for a Day
  • 4
   Meeting Rooms
  • 10
   Business Spots

  Receptieservice
  Internet, wifi
  Telefonie en
  beantwoording
  Parkeerplekken
  Koffie
  Laadpaal
  elektrische auto
  (Rooftop) Terras
  Post- en scanservice
  Airco
  24/7 toegang
  Gezamenlijke pantry
  Roomservice
  Covid-proof
  Interieurbeplanting
  Camerabeveiliging
  Rolstoeltoegankelijk
  Plezier, ontspanning
  Handyman

  Element Offices ClubCard

  • 1
   Toegang tot eigen kantoor
  • 2
   Exclusieve events voor houders
  • 3
   Korting op Meeting Rooms
  • 4
   Afrekenen koffie of lunch
  • 5
   Printen, scannen, kopiëren
  • 6
   Opladen via iDeal
  clubcard

  Centraal gelegen,
  goed bereikbaar

  Element Offices Utrecht De Goeman ligt aan de Goeman Borgesiuslaan 77, nog geen 10 minuten lopen van het stadscentrum. Met de auto rijd je binnen 10 minuten de A27 op, de bushalte is 3 minuten lopen en het station zo’n 20 minuten. Er is volop parkeergelegenheid naast het pand en onze fietsenkelder maakt het wel heel aantrekkelijk om met de fiets naar werk te gaan. Uit werk nog even gauw boodschappen doen? De supermarkt is om de hoek.

  Adres:
  Goeman Borgesiuslaan 77
  3515 ET Utrecht

  Element Offices
  Community App

  Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

  Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

  In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

  Elements App
  jolanda-versnel-sales-manager

  EEN VRAAG, EEN RUIMTE BEZICHTIGEN OF DE SFEER KOMEN PROEVEN?

  Sales Manager Jolanda helpt je verder.

  Zo ziet ruimte om te groeien eruit

  Office Space in Utrecht

  De kantoren in Utrecht de Goeman variëren in grootte van 1 werkplek tot wel 100 plekken wanneer je een hele etage huurt. En door meerdere ruimtes te schakelen laat je je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Dat maken we gewoon voor je in orde. Mocht je trouwens vroeger beginnen of langer doorgaan: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Dat is wel zo gemakkelijk.

  Office for a day

  Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken om urenlang ongestoord te werken. Met een Office for a Day in Utrecht de Goeman huur je namelijk een volledig ingericht privékantoor. Deze ruimte is helemaal voor jezelf. Of voor jou en een collega, want sommige Offices for a Day hebben 2 bureaus. Ideaal als je je flexplek met iemand wil delen.

  Office for a Day boeken

  Meeting rooms

  Flexibel vergaderruimte huren in het centrum van Utrecht was nog nooit zo eenvoudig: Element Offices Utrecht de Goeman beschikt over 5 Meeting Rooms die zowel voor huurders als externen te huur zijn. De vergaderruimtes bieden plek aan 6-25 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoor tools.

  Meeting Room boeken

  Virtual Office

  Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Utrecht inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet?

  Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

  Huur direct een Virtual Office

  All-inclusive huur

  Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

  Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?