Element Offices
Almere

Werken alsof je thuis bent, op de mooiste plek van Almere

In de wijk Markerkant, tussen Almere Stad en de Noorderplassen, vind je onze flexplekken, kantoorruimtes en zelfs grote bedrijfshallen: alle ruimte die je nodig hebt om te groeien. Ontvang je klanten in The Club, de stijlvolle entree met koffiecorner. Gratis parkeergelegenheid is er meer dan voldoende op ons eigen terrein. En voor je elektrische auto staan laadpalen klaar.

 • 40
  Office spaces
 • 2
  Meeting Rooms
 • 20
  Business Spots

Faciliteiten

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Gezamenlijke pantry
Roomservice
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Handyman

Element Offices ClubCard

 • 1
  Toegang tot eigen kantoor
 • 2
  Exclusieve events voor houders
 • 3
  Korting op Meeting Rooms
 • 4
  Afrekenen koffie of lunch
 • 5
  Printen, scannen, kopiëren
 • 6
  Opladen via IDeal
clubcard

Centraal gelegen,
goed bereikbaar

Met de auto ben je in 3 radioliedjes (10 minuten) op de A27 en in half zoveel tijd op de A6. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend: 5 minuten een frisse neus naar de bushalte en een kwartier benenstrekken naar het station.

Adres:
Markerkant 13 10
1314 AN Almere

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
Finya Booter

een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?

Finya helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Onze kantoorruimtes in Almere variëren in grootte van 1-15 werkplekken. Laat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien door meerdere ruimtes te schakelen. En als je wil, huur je je kantoorruimte inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice. Ook handig: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor.

Bezichtiging plannen

Business Spot

Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Business Spot huur je namelijk een flexplek in The Club, onze dynamische en inspirerende ontvangstruimte. Liever wat meer rust en privacy, maar is een privékantoor je weer net te eenzaam? Dan is er de Business Spot+, een flexplek in een van onze volledig ingerichte kantoren.

Flexplek huren

Meeting rooms

Flexibel vergaderruimte huren in Almere gaat heel eenvoudig bij Element Offices. Onze locatie beschikt over 2 Meeting Rooms voor zowel huurders als externen. De vergaderruimtes bieden plek aan 4-10 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Meeting Room boeken

Virtual Office

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Almere inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is allemaal mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Mooi meegenomen toch? En dat al vanaf €65,- per maand.

Huur direct een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

Zij staan voor je klaar

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?