Element Offices
Amsterdam

INSPIRERENDE WERKOMGEVING
ONDER DE ROOK VAN DE ARENA

Element Offices Amsterdam is gevestigd aan de Daalwijkdreef 47. Een ideale locatie in een bijzonder veelzijdige omgeving. Stap de deur uit en je kunt letterlijk alle kanten op. Wil je sfeer en gezelligheid, dan ga je naar het centrum van de beroemde wereldstad. Voor een frisse neus kun je het wijde water van het IJmeer opzoeken. Maar er is ook meer dan genoeg natuur en groen in de buurt om helemaal tot rust te komen.

Binnen vind je een inspirerende werkomgeving. Professioneel en voorzien van alle mogelijke faciliteiten zoals parkeerplekken met oplaadmogelijkheid, snel internet, 24/7 toegang, receptieservice en klimaatbeheersing. Kortom: een heerlijke plek om je business te runnen.

 • 52
  Office Spaces
 • 2
  Offices for a Day
 • 5
  Meeting Rooms
 • 30
  Business Spots

Faciliteiten

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Koffie
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Energielabel A
Gezamenlijke pantry
Covid-proof
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
The Club
Lockers
Rolstoeltoegankelijk
Secretaresse
Conciërge
Plezier, ontspanning
Handyman
Meubilair
Klimaatcontrole
Fietsenstalling
Leenfiets

Mooie ligging en
uitstekende bereikbaarheid

Wat moeten we je nog vertellen over Amsterdam? Waar internationale allure wordt gekoppeld aan een kenmerkende sfeer. Die wordt gevormd door markante mensen met een heel eigen karakter en humor. Maar ook door eeuwenoude gevels, lage bruggetjes en prachtige grachten.

Met een werkplek in onze bijzondere hoofdstad krijgt jouw onderneming toch nét wat meer uitstraling. En de locatie aan de Daalwijkdreef biedt nog meer voordelen. De verbindingen via het openbaar vervoer zijn uitstekend. Zo ben je in het centrum voor je het weet. Maar ook Schiphol is binnen handbereik, met een treinstation op 10 minuten lopen. Als je liever in de auto stapt vanaf je parkeerplek, zit je eveneens goed voor elke mogelijke bestemming. Je bent namelijk letterlijk omringd door verkeersaders als de A1, A2, A9 en A10.

Adres:
Daalwijkdreef 47,
1103 AD Amsterdam

Element offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Meld een serviceverzoek in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connecten maar! Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
Finya Booter

INTERESSE IN EEN KANTOORRUIMTE IN AMSTERDAM OF WIL JE MEER INFORMATIE?

Finya helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Kantoor huren Amsterdam

In Element Offices Amsterdam huur je high-end kantoren voor 1-14 werkplekken. Dat is dus volledig schaalbaar naar de grootte van jouw onderneming. Je kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Jij bepaalt! En ben je een verbazend vroege vogel of nietsontziende nachtvlinder? Geen enkel probleem, want kantoorruimte huren bij Element Offices betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je office.

Online reserveren

Office for a Day of Business Spot

Flexplek huren Amsterdam

Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices Amsterdam geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

Office for a Day boeken

Meeting Rooms

Vergaderruimte huren Amsterdam

Voor flexibel vergaderruimte huren in Amsterdam is zo’n goede bereikbare locatie vlak bij het centrum natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Element Offices Amsterdam beschikt over verschillende Meeting Rooms: stijlvolle vergaderruimtes die zowel voor huurders als externen te huur zijn. Inclusief volwaardige roomservice, supersnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Meeting Room boeken

Virtual Office

Virtuele kantoorruimte Amsterdam

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Amsterdam inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Say no more! En als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kun je bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet?

Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

Huur direct een Virtual Office

Zij staan voor je klaar

INTERESSE IN EEN KANTOORRUIMTE OF WIL JE MEER INFORMATIE?