Element Offices
Barneveld

JE LEVENDIGE WERKOMGEVING VLAKBIJ DE RUST VAN DE VELUWE

Hou jij van een plek met een landelijk karakter, maar die wel ruim voldoende bedrijvigheid in de buurt heeft en bovendien heel goed bereikbaar is? Dan is Element Offices Barneveld dé locatie om je bedrijf te vestigen. Zeker met alle faciliteiten die we je kunnen bieden. The Club is een heerlijke plek voor een kop koffie, uitgebreide lunch of borrel. De Meeting Rooms zijn op een kenmerkende wijze, maar zeer sfeervol en thematisch ingericht. Bij ons vind je een ideale mix van werken en ontspannen, of je nou een kleine of een grote ondernemer bent. Er kan veel, van een flexwerkabonnement tot een hele eigen vloer.

Faciliteiten

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Doucheruimte
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
Post- en scanservice
24/7 toegang
Gezamenlijke pantry
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Slimme sloten
The Club
Lockers
Rolstoeltoegankelijk
Conciërge
Plezier, ontspanning

Element Offices ClubCard

 • 1
  Toegang tot eigen kantoor
 • 2
  Exclusieve events voor huurders
 • 3
  Korting op Meeting Rooms
 • 4
  Afrekenen koffie of lunch
 • 5
  Printen, scannen, kopiëren
 • 6
  Opladen via iDeal
clubcard

CENTRAAL GELEGEN,
UITSTEKEND BEREIKBAAR

Pak de kaart van Nederland er eens bij. Dan ligt Barneveld veel gunstiger dan je misschien in eerste instantie dacht. Of je nou richting het hoge noorden, de Randstad of Brabant moet. Het is allemaal prima te doen. Vanaf Element Offices is de bus die je rechtstreeks naar Barneveld CS brengt slechts op drie minuten loopafstand. Ook voor de automobilist is de ligging ideaal, direct bij de afslag van de A12. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, met laadmogelijkheid.

Adres:
Baron van Nagellstraat 136
3771 LL Barneveld

Mevr. Kortekaas
@ Work

Mevr. Kortekaas @ Work. Hét cateringconcept in The Club waar alles in het teken staat van food & drinks met een eigentijdse twist. Met een wisselend menu van seizoensgebonden producten weten we onze huurders en bezoekers regelmatig te verrassen.
Mevr. Kortekaas @ Work staat voor verse producten, verfijnde smaak en aandacht voor bereiding. We houden ook van koffie. Een goede kop koffie met een geweldige smaak bevordert de concentratie, creativiteit en uiteraard het werkplezier. Wij zorgen voor een uniek en duurzaam kopje koffie.

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
jolanda-versnel-sales-manager

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?

Sales Manager Jolanda helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Kantoor huren Barneveld

In Element Offices Barneveld huur je high-end kantoren voor 1-14 werkplekken in een uniek design in een van de 5 thema’s: Urban, Nature, Nordic, Energy of Classic. Je kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Jij bepaalt! En ben je een verbazend vroege vogel of nietsontziende nachtvlinder? Geen enkel probleem, want kantoorruimte huren bij Element Offices betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je office.

Online reserveren

Office for a Day of Business Spot

Flexplek huren Barneveld

Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices Barneveld geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties of maak gebruik van één van onze thematische break-out zones. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

Office for a Day boeken

Meeting Rooms

Vergaderruimte huren Barneveld

Voor het flexibel huren van een Meeting Room is zo’n locatie in de Gelderse Vallei en vlakbij de Veluwe natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Element Offices Barneveld beschikt over verschillende Meeting Rooms: stijlvolle vergaderruimtes die zowel voor onze Members als externen te huur zijn. Inclusief volwaardige roomservice, supersnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools. Naast de Office Spaces zijn ook de Meeting Rooms van plint tot plafond voorzien van een strak design in de thema’s Urban, Nature, Classic, Energy of Nordic.

Meeting Room boeken

Virtual office

Virtuele kantoorruimte Barneveld

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Barneveld inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Say no more! En als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kun je bovendien gebruikmaken van onze Business Spots: flexplekken inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet?

Een Virtual Office huur je al vanaf €65,- per maand.

Huur direct een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Zij staan voor je klaar

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?