Element Offices
Woerden

Werken alsof je thuis bent, op de mooiste plek van Woerden

In de directe omgeving van dit eigentijds vormgegeven gebouw, pal tegenover het St. Antonius Ziekenhuis, vind je bekende organisaties als Koninklijke Horeca Nederland en PKF Wallast. Niet zo vreemd, als je bedenkt hoe centraal je hier zit: in het midden van het land, 3 minuten van de A12 en een paar busminuten van Woerden CS. De kleinschalige opzet met moderne zelfstandige kantoorunits zorgt voor een informele sfeer, met (bijna) alles wat je ondernemershart begeert.

  • 15
    Office Spaces

Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
24/7 toegang
Gezamenlijke pantry
Covid-proof
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Handyman

Centraal gelegen,
uitstekend bereikbaar

Met de ligging aan de A12 zijn zowel West- als Oost-Nederland snel bereikbaar. Dat maakt ons kantoor in Woerden ideaal voor ondernemers die veel onderweg zijn: binnen 3 minuten zit je op de snelweg. Het gezellige centrum van de vestingstad is met 7 minuten fietsen al net zo dichtbij. Zet je fiets in de stalling of parkeer je auto gratis voor de deur. Ook de bereikbaarheid met het ov is uitstekend, met een rechtstreekse busverbinding naar het station op loopafstand.

Adres:
Pelmolenlaan 16
3447 GW Woerden

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
jolanda-versnel-sales-manager

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?

Sales Manager Jolanda helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Met kantoren van 1-20 werkplekken heb je keuze zat. Meer dan 20 werkplekken nodig? Dan huur je een gehele vloer. Of laat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien door verschillende ruimtes te schakelen. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice? Geen probleem! En kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Wel zo fijn als het een keertje laat (of vroeg) wordt.

Bezichtiging plannen

Virtual Office

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Woerden inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi. Handig of niet?

Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

Huur een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?