Element Offices
Vleuterweide (Leidsche Rijn)

Werken alsof je thuis bent, midden in Leidsche Rijn

De locatie in het winkelcentrum van Vleuterweide, op loopafstand van het Maximapark, is al gunstig. Maar wat Element Offices Vleuterweide nog aantrekkelijker maakt, is de goede mix van zakelijke en zorgdienstverleners. Zo profiteer je als huurder van een breed netwerk met veel verschillende expertises. De kleinschalige opzet geeft de locatie bovendien een informele sfeer, met zelfstandige ruimtes die je alles bieden wat je als ondernemer nodig hebt.

  • 46
    Office Spaces
  • 1
    Meeting Room

Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Airco
24/7 toegang
Energielabel A
Gezamenlijke pantry
Covid-proof
Handyman

Centraal gelegen,
goed bereikbaar

De Utrechtse wijk Vleuterweide ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar met de auto. Element Offices Vleuterweide bevindt zich midden in het centrum, met alle winkels en horeca binnen handbereik. Parkeren in de omgeving is gratis en je fiets parkeer je in de stalling voor de deur.

Adres:
Middenburcht 136
3452 MT Utrecht

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
jolanda-versnel-sales-manager

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?

Locatiemanager Jolanda helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

De kantoren variëren in grootte van 1-20 werkplekken en je kunt meerdere ruimtes schakelen, zodat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeit. Kantoorruimte inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice? Regelen we voor je. Zo kun jij je volledig richten op je corebusiness en doen wij de rest. Ben je meestal vroeg uit de veren of juist een ware nachtuil? Ook dan zit je hier goed: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor.

Bezichtiging plannen

Virtual Office

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Vleuterweide / Leidsche Rijn inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is allemaal mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi. Handig of niet?

Een Virtual Office boek je al vanaf €65,- per maand. Op deze locatie is het doorsturen van post verplicht.

Boek een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer proeven?