Element Offices Utrecht

JE OPTIMALE WERKPLEK IN UTRECHT

Een kantoorruimte huren in Utrecht? Bij Element Offices ligt de bedrijvigheid van de stad Utrecht binnen handbereik. Met onze drie prachtige locaties – De Goeman, De Meern en Winthontlaan – bieden we een unieke werkervaring die perfect aansluit bij jouw professionele behoeften.

Of je nu je ambities wilt bespreken in een van onze stijlvol ingerichte Meeting Rooms of je plannen wilt uitwerken in een privékantoor, bij Element Offices vind je altijd de ideale (flexibele) werkplek voor jouw onderneming. Onze ruimtes zijn ontworpen om te inspireren en te ondersteunen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van je bedrijf.

Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan ‘The Club’, onze gezellige ontmoetingsplek waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch of een ontspannende borrel. Hier kun je netwerken, ideeën uitwisselen en nieuwe zakelijke relaties opbouwen in een informele setting.

Vraag rondleiding aan

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Doucheruimte
Parkeerplekken
Koffie
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Energielabel A
Gezamenlijke pantry
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Slimme sloten
The Club
Lockers
Rolstoeltoegankelijk
Conciërge
Plezier, ontspanning

Element Offices ClubCard

 • 1
  Toegang tot eigen kantoor
 • 2
  Exclusieve events voor houders
 • 3
  Korting op Meeting Rooms
 • 4
  Afrekenen koffie of lunch
 • 5
  Printen, scannen, kopiëren
 • 6
  Opladen via IDeal
clubcard

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App

Mevr. Kortekaas
@ WORK

Mevr. Kortekaas @ Work. Hét cateringconcept in The Club waar alles in het teken staat van food & drinks met een eigentijdse twist. Met een wisselend menu van seizoensgebonden producten weten we onze huurders en bezoekers regelmatig te verrassen.
Mevr. Kortekaas @ Work staat voor verse producten, verfijnde smaak en aandacht voor bereiding. We houden ook van koffie. Een goede kop koffie met een geweldige smaak bevordert de concentratie, creativiteit en uiteraard het werkplezier. Wij zorgen voor een uniek en duurzaam kopje koffie.

EEN VRAAG, EEN RUIMTE BEZICHTIGEN OF DE SFEER KOMEN PROEVEN?

Clubmanager Marga helpt je graag verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Utrecht De Meern

Kantoor huren in Utrecht?

Veel centraler dan bij Element Offices Rijnzathe in De Meern kun je jouw onderneming niet vestigen. Je hebt de bedrijvigheid van de stad, met Utrecht op een steenworp afstand. Tegelijk vind je hier ook het ruimtelijke gevoel, zo aan de buitenrand van Utrecht. Eenmaal binnen word je verrast door de prachtige entree: The Club met de koffiebar. Jij kunt je helemaal focussen op je eigen business, voor alle mogelijke faciliteiten hebben wij al gezorgd. Of je nou gebruik wilt maken van de heerlijke catering, even lekker gaat relaxen op het grote terras of een bespreking hebt in de eigenwijze, thematische Meeting Room.

Meer informatie over De Meern?

Utrecht Winthontlaan

Kantoor huren in Utrecht?

In Element Offices Utrecht Winthontlaan vind je ruimte om te groeien in een ondernemende en dynamische sfeer. De meeste kantoren bieden ruimte aan 2-4 werkplekken, maar je kunt ook een gehele vleugel huren met plek voor wel 50 medewerkers. De locatie is verrassend goed bereikbaar: direct aan de A12, met een sneltram naar Utrecht CS die vlakbij stopt. Voor de koffie, uitgebreide lunch of gezellige bedrijfsborrel kun je in het inpandige restaurant terecht, waar onze huurders elkaar ontmoeten om te connecten en ideeën uit te wisselen.

Meer informatie over Winthontlaan?

Utrecht De Goeman

Kantoor huren in Utrecht?

Om de hoek van de levendige Weerdsingel Westzijde, in de wijk Lauwerecht in het centrum, vind je De Goeman. Kom binnen in The Club, de stijlvolle entree met koffiebar, en loop vandaaruit door naar de Meeting Rooms met hun opvallende thematische inrichting. In het gezellige restaurant met terras ontmoet je andere huurders: van start-up tot advocaat en van zzp’er tot middelgroot mkb-bedrijf. Die elementen en meer maken van Element Offices Utrecht De Goeman een geweldige plek om te werken en te groeien.

Meer informatie over De Goeman?

Business Spots

Flexplek huren?

Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties of maak gebruik van één van onze thematische break-out zones. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

Office for a Day of Business Spot boeken

Meeting Rooms

Vergaderruimte huren?

Voor het flexibel huren van een Meeting Room in de buurt van Utrecht is zo’n locatie vlakbij het knooppunt van de belangrijke verkeersaders A2 en A12 natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Element Offices Utrecht beschikt over verschillende Meeting Rooms: stijlvolle vergaderruimtes die zowel voor onze Members als externen te huur zijn. Inclusief volwaardige roomservice, supersnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools. Naast de Office Spaces zijn ook de Meeting Rooms van plint tot plafond voorzien van een strak design.

Meeting Rooms boeken

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Wil je ook een eigen werkplek op één van onze locaties?