Element Offices
De Meern

JE OPTIMALE WERKPLEK AAN DE RAND VAN UTRECHT

Veel centraler dan bij Element Offices Rhijnzate in De Meern kun je jouw onderneming niet vestigen. Je hebt de bedrijvigheid van de stad, met Utrecht op een steenworp afstand. Tegelijk vind je hier ook het ruimtelijke gevoel, zo aan de buitenrand van Utrecht. Eenmaal binnen word je verrast door de prachtige entree: The Club met de koffiebar. Jij kunt je helemaal focussen op je eigen business, voor alle mogelijke faciliteiten hebben wij al gezorgd. Of je nou gebruik wilt maken van de heerlijke catering, even lekker gaat relaxen op het grote terras of een bespreking hebt in de eigenwijze, thematische Meeting Room.

Faciliteiten

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Doucheruimte
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Energielabel A
Gezamenlijke pantry
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Slimme sloten
The Club
Lockers
Rolstoeltoegankelijk
Conciërge
Plezier, ontspanning

Element offices clubcard

 • 1
  Toegang tot eigen kantoor
 • 2
  Exclusieve events voor huurders
 • 3
  Korting op Meeting Rooms
 • 4
  Afrekenen koffie of lunch
 • 5
  Printen, scannen, kopiëren
 • 6
  Opladen via iDeal

CENTRAAL GELEGEN,
UITSTEKEND BEREIKBAAR

Je bevindt je zo’n beetje in het middelpunt van ons land. Veel bestemmingen zijn binnen handbereik. Van Schiphol tot Arnhem, van Rotterdam tot Zwolle. Vanaf Element Offices De Meern hoef je maar een paar minuten te lopen naar de rechtstreekse busverbinding met Utrecht Centraal. Ga je met de auto? Dan is dit bijna een droomlocatie, bij knooppunt Oudenrijn waar de A2 en A12 elkaar kruisen. Er is een eigen terrein met voldoende parkeerplaatsen en natuurlijk de mogelijkheid om te laden.

Adres:
Rijnzathe 12
3454 PV Utrecht

Mevr. Kortekaas
@ WORK

Mevr. Kortekaas @ Work. Hét cateringconcept in The Club waar alles in het teken staat van food & drinks met een eigentijdse twist. Met een wisselend menu van seizoensgebonden producten weten we onze huurders en bezoekers regelmatig te verrassen.
Mevr. Kortekaas @ Work staat voor verse producten, verfijnde smaak en aandacht voor bereiding. We houden ook van koffie. Een goede kop koffie met een geweldige smaak bevordert de concentratie, creativiteit en uiteraard het werkplezier. Wij zorgen voor een uniek en duurzaam kopje koffie.

Element offices
Community app

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

EEN VRAAG, EEN RUIMTE BEZICHTIGEN OF DE SFEER KOMEN PROEVEN?

Commercieel Directeur Daniël helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Kantoor huren De Meern

In Element Offices De Meern huur je high-end kantoren voor 1-14 werkplekken in een uniek design in een van de 5 thema’s: Urban, Nature, Nordic, Energy of Classic. Je kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Jij bepaalt! En ben je een verbazend vroege vogel of nietsontziende nachtvlinder? Geen enkel probleem, want kantoorruimte huren bij Element Offices betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je office.

Bezichtiging plannen

Office for a Day of Business Spot

Flexplek huren De Meern

Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices De Meern geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties of maak gebruik van één van onze thematische break-out zones. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

Office for a Day of Business Spot boeken

Meeting Rooms

Vergaderruimte huren De Meern

Voor het flexibel huren van een Meeting Room in de buurt van Utrecht is zo’n locatie vlakbij het knooppunt van de belangrijke verkeersaders A2 en A12 natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Element Offices De Meern beschikt over verschillende Meeting Rooms: stijlvolle vergaderruimtes die zowel voor onze Members als externen te huur zijn. Inclusief volwaardige roomservice, supersnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools. Naast de Office Spaces zijn ook de Meeting Rooms van plint tot plafond voorzien van een strak design in de thema’s Urban, Nature, Classic, Energy of Nordic.

Meeting Rooms boeken

Virtual Office

Virtuele kantoorruimte De Meern

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in De Meern inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Say no more! En als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kun je bovendien gebruikmaken van onze Business Spots: flexplekken inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet?

Een Virtual Office boek je al vanaf €45,- per maand.

Boek direct een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Zij staan voor je klaar

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?