Element Offices
Utrecht Winthontlaan

Werken alsof je thuis bent, midden in Utrecht Zuid

In Element Offices Utrecht Winthontlaan vind je ruimte om te groeien in een ondernemende en dynamische sfeer. De meeste kantoren bieden ruimte aan 2-4 werkplekken, maar je kunt ook een gehele vleugel huren met plek voor wel 50 medewerkers. De locatie is verrassend goed bereikbaar: direct aan de A12, met een sneltram naar Utrecht CS die vlakbij stopt. Voor de koffie, uitgebreide lunch of gezellige bedrijfsborrel kun je in het inpandige restaurant terecht, waar onze huurders elkaar ontmoeten om te connecten en ideeën uit te wisselen.

 • 72
  Office spaces
 • 2
  Office for a day
 • 2
  Meeting Rooms
 • 10
  Business spots

Faciliteiten

Receptieservice
Internet, wifi
Telefonie en
beantwoording
Parkeerplekken
Koffie
Laadpaal
elektrische auto
(Rooftop) Terras
Post- en scanservice
Airco
24/7 toegang
Energielabel A
Gezamenlijke pantry
Roomservice
Covid-proof
Interieurbeplanting
Camerabeveiliging
Rolstoeltoegankelijk
Plezier, ontspanning
Handyman

Centraal gelegen,
goed bereikbaar

Vanaf de A12 neem je de afslag Transferium Westraven/Kanaleneiland/Jaarbeurs en je bent er al. Ons eigen parkeerterrein beschikt over 5 laadpalen en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor gasten is er een parking op loopafstand. Ook de halte van de sneltram is slechts een paar minuten wandelen, vervolgens ben je in no-time op Utrecht CS. Kom je met de fiets? Die staat lekker droog in de overdekte stalling.

Adres:
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

Element Offices
Community App

Met de Element Offices Community App blijf je op de hoogte van het laatste Element Offices nieuws. Een Meeting Room, Office for a Day of Business Spot reserveren is zo gedaan. Maar ook een serviceverzoek meld je in de app en komt direct terecht bij de juiste persoon. Alles om jou de service te bieden die je wenst.

Contact leggen met andere Members was nog nooit zo makkelijk. Zoek in de Community naar bedrijven en personen, vind de mensen met de juiste expertise en connect. Een nieuwe kennismaking of brainstormsessie, je creëert het zelf.

In de kalender staan alle events. Is het al tijd voor de maandelijkse netwerkborrel? Met één druk op de knop meld je je aan. Easy.

Elements App
jolanda-versnel-sales-manager

EEN VRAAG, EEN RUIMTE BEZICHTIGEN OF DE SFEER KOMEN PROEVEN?

Sales Manager Jolanda helpt je verder.

Zo ziet ruimte om te groeien eruit

Office Space

Kantoorruimte huren kan bij Element Offices Utrecht Winthontlaan inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice. Hoeft niet, mag wel. (En is natuurlijk wel zo makkelijk.) De kantoren variëren in grootte: in de meeste gevallen zijn er 2-4 werkplekken, maar bij huur van een hele vleugel is er ruimte voor wel 50 medewerkers. Zo huur je precies de kantoorruimte die bij je bedrijf en je groeifase past. Bovendien heb je 24/7 toegang tot je kantoor.

Bezichtiging plannen

Office for a Day

Office for a Day van Element Offices is een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken om heerlijk ongestoord te werken. Met Office for a Day huur je namelijk een werkplek in een volledig ingericht kantoor. Deze locatie heeft meerdere Offices for a Day met 2 bureaus: ideaal als je je flexplek met iemand wil delen.

Office for a Day boeken

Meeting Rooms

Vergaderruimte huren in Utrecht? Bij Element Offices Utrecht Winthontlaan beschikken we over 2 Meeting Rooms: flexibele vergaderruimtes die je kunt koppelen, zodat je bij elkaar ruimte hebt voor 20 personen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Meeting Room boeken

Virtual Office

Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Utrecht inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi. Handig of niet?

Een Virtual Office boek je al vanaf €65,- per maand.

Boek direct een Virtual Office

All-inclusive huur

Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte huren bij Element Offices.

Zij staan voor je klaar

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?