Virtual Office
bij Element Offices

Virtual Office

Postadres voor op je website en visitekaartje, inclusief postverwerking.

Virtual Office KvK

Aan te vullen met vestigingsadres voor KvK inclusief flexplek in The Club, onze creatieve hub.

Virtual office: postadres en postafhandeling

Geen vaste kantoorruimte nodig, maar wel graag een professionele en betrouwbare uitstraling naar je klanten? Een virtual office biedt uitkomst: je vermeldt ons adres op je website en visitekaartjes, laat je zakelijke post bezorgen op een van onze locaties en haalt die op wanneer het jou uitkomt.

Flexibel ondernemen gebeurt steeds meer. Steeds meer mensen werken op afstand met behulp van onze virtuele kantoren. We zien zowel veel startende ondernemers als doorgewinterde zzp’ers. Met een virtueel kantoor van Element Offices breng je onderscheid aan tussen werk en privé.  Je geniet van je vrijheid en komt betrouwbaar over op jouw doelgroep.  Heb je geen vaste werkruimte nodig en werk je veelal op afstand? Dan is een virtual office jouw ideale kantoor.

Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

Huur direct een Virtual Office

Virtueel kantoor KvK

Nog een stapje professioneler? Vul het virtueel kantoor aan met een inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel, een flexwerkplek, telefoonbeantwoording en scan- en doorstuurservice. Je bent dan niet gebonden aan een vaste locatie, maar profiteert wel van een postadres, postafhandeling én een vestigingsadres voor de KvK. Bovendien krijgen jij en je medewerkers toegang tot een flexplek inclusief razendsnel wifi op meerdere locaties in Nederland. Net een echt kantoor, maar dan zonder fysieke kantoorruimte te huren.

Veel extra voordelen

Een virtueel kantoor met inschrijfadres voor de KvK heeft veel voordelen. Stukken goedkoper dan fysieke kantoorruimte, geen langlopend contract, geen ochtendspits, maar wel die persoonlijke service waar Element Offices om bekendstaat. Wil je bijvoorbeeld een klant ontvangen in The Club, onze levendige ontvangsthal en ontmoetingsplek? Dan staat het hospitalityteam voor je klaar. En uiteraard kun je onze stijlvolle Meeting Rooms boeken voor een vergadering, presentatie of klantgesprek.

Boek een Virtual Office

Veelgestelde vragen

Is een virtueel kantoor een fysieke ruimte?

Een virtueel kantoor is geen werkplek voor uw bedrijf. Met een virtueel kantoor ben je niet gebonden aan een vaste locatie, maar profiteer je wel van een postadres, postafhandeling én een vestigingsadres voor de KvK.

Hoe werkt jullie postafhandeling?

Gebruik ons adres op je website en visitekaartjes en we ontvangen je zakelijke post op een van onze locaties. Je kunt deze post ophalen wanneer het jou uitkomt.

Wat zijn de kosten voor een virtueel kantoor?

Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

Element Offices Almere

Element Offices Amsterdam

Element Offices Amsterdam - Diemen

Element Offices Barneveld

Element Offices De Meern

Element Offices Leiden

Element Offices Leidsche Rijn

Element Offices Rotterdam

Element Offices Utrecht

Element Offices Woerden

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?