Flexplek of bureau huren
bij Element Offices

Flexplekken in 3 soorten en maten

Op zoek naar bedrijvigheid, alleen of samen? Of je nu starter bent, zzp’er, thuiswerker met kantoorheimwee, buitendienstmedewerker met binnenwerk of werknomade: we hebben gegarandeerd een geschikt plekje voor je. We hebben zelfs 3 verschillende soorten flexplekken. Daar zit jouw favoriete werkvorm vast tussen:

Office for a Day

Volledig ingericht privékantoor met 1 of 2 werkplekken, flexibel te huren.

Business Spot

Werkplek in businesscenter, met maandabonnement of urenbundel.

Business Spot+

Werkplek in volledig ingericht gedeeld kantoor, maandabonnement.

1

Office for a Day

Office for a Day is een privékantoor dat je flexibel kunt huren. Een ideale flexplek om je te concentreren, of bijvoorbeeld voor privacygevoelige gesprekken en telefoontjes. Eigentijds ingericht in verschillende stijlen. Er zijn Offices for a Day met 1 of 2 werkplekken (handig als je samenwerkt) en sommige met een sofa voor tweegesprekken.

2

Business Spot

De Business Spot is een flexplek in The Club, onze dynamische en inspirerende ontvangstruimte. Jij bepaalt er zelf je plek: steeds aan hetzelfde tafeltje, of waar je je die dag ook maar thuis voelt. Al onze flexplekken zijn plug-and-play: je klapt je laptop open en kunt aan de slag. Voor een praatje hoef je niet eens naar de koffiebar.

3

Business Spot+

Liever wat meer rust en privacy, maar is een privékantoor je weer net te eenzaam? Dan is er de Business Spot+, een flexplek in een van onze volledig ingerichte kantoren. Hier werk je samen met andere flexplekfanaten in dezelfde ruimte: hét recept voor nieuwe energie, kruisbestuiving en verbinding.

Glimlach en wifi inbegrepen

Inbegrepen bij al onze flexplekken zijn een vriendelijk ontvangst met stralende glimlach, razendsnel draadloos internet en een goede bereikbaarheid met auto en ov. En voor een klantgesprek huur je in combinatie met je flexplek eenvoudig een vergaderruimte. Bekijk het aanbod flexplekken en Meeting Rooms op de locatiepagina van onze vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk onze locaties

The Club

Bij bijna alle locaties van Element Offices kom je binnen in The Club, de bruisende ontmoetingsplek waar we jou en je bezoekers verwelkomen. Hier ontmoet je andere huurders, inspireer je elkaar en ontstaan nieuwe plannen en ambities. The Club is een perfecte plek om even met je laptop te gaan zitten, verse koffie binnen handbereik.

Club Hosts

Onze Club Hosts staan altijd met glimlach voor je klaar. Je vindt ze achter de balie in The Club, waar ze jou en je gasten welkom heten en bezoekers persoonlijk doorverwijzen naar het juiste bedrijf. Tussendoor nemen ze de telefoon en post aan, en maken ze een praatje met wie daar tijd voor heeft. Heb je voor het eerst een flexplek of Meeting Room gehuurd? Dan leggen ze je uit waar je moet zijn en hoe alles werkt.

Bekijk onze locatie

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?