vergaderruimte huren

Vergaderruimte huren
bij Element Offices

Waarom een vergaderruimte huren?

Wil jij een inspirerende vergaderruimte huren? Dan ben je bij Element Offices aan het juiste adres! Het huren van een vergaderruimte brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste hebben veel locaties waardoor er altijd wel een op een gunstige plek zit. Ook is het assortiment aan vergaderruimtes breed. Van stijlvolle presentatieruimtes tot brainstormrooms met zitballen en een wandvullend whiteboardbehang voor de echte creatievelingen. Op elke locatie is horeca aanwezig en ons hospitality team staat altijd voor jou klaar. Kortom, genoeg redenen om een vergaderruimte te huren!

Online reserveren
Office Space Leiden

Meer dan een vergaderruimte

Wij noemen onze vergaderruimtes niet voor niks geen vergaderruimtes, maar meeting rooms. We zijn er namelijk van overtuigd dat je deze ruimtes voor veel meer kan gebruiken dan alleen vergaderen. Geef een presentatie of ontvang je klanten in een representatieve omgeving. Daarnaast worden onze Meeting Rooms ook regelmatig geboekt voor coach- of voortgangsgesprekken, cursussen, werkoverleggen en bijeenkomsten van zakelijke netwerken.

Een vergaderruimte kan dus zeker voor meer dan alleen vergaderen gebruikt worden!

The Club

Bij een bezoek aan Element Offices komen jij en je gasten als eerst binnen in The Club: het bruisende hart van onze locaties. Hier ontmoet je medehuurders, ontvang je klanten, drink je koffie of klap je je laptop open op een van de flexplekken. Uiteraard worden jij en je gasten persoonlijk ontvangen door ons hospitalityteam. We staan voor je klaar, brengen je naar de vergaderruimte die je hebt gehuurd en leggen je uit hoe alles werkt. (Geen zorgen dus over IT die niet doet wat je wilt.)

Vergaderruimte huren inclusief roomservice

Bij de huur van een vergaderruimte ontvang je volwaardige roomservice, met onder meer water, koffie en thee. Jij en je gasten hebben overal op de locatie toegang tot ons razendsnelle draadloze internet. Daarnaast vind je alles in de vergaderruimte wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en nog meer handige kantoortools.

Voor hoeveel personen er plek is, verschilt per ruimte. Op onze locatiepagina’s vind je een overzicht van de vergaderruimtes per locatie.

Bekijk onze locaties

Vergaderen in stijl

We hebben zes stijlvolle interieurthema’s ontwikkeld die we stapsgewijs in onze locaties doorvoeren. Geen oppervlakkig sausje, maar een tot in de plintjes verzorgd creatief concept dat onze Meeting Rooms een bijzondere uitstraling geeft.

Urban

Staal, beton en bakstenen vormen de rauwe basismaterialen van dit industriële interieur. Samen met de geometrische figuren, strakke lijnen, het geel van New Yorkse taxi’s en het uitzicht op de stad geven ze je het gevoel dat je midden in een bruisende metropool staat. De Meeting Rooms zijn industrieel, strak en stoer ingericht. Gele accenten brengen levendigheid, speelsheid en dynamiek in de ruimtes.

Nature

De organische materialen, glazen wanden en grote raampartijen van de Nature Zone halen de natuur naar binnen. Je staat midden in de stad en tegelijkertijd helemaal down to earth op de hei. Loop je over kinderkopjes waar mos tussen groeit, of is het toch tapijt? Planten zorgen voor zuurstof, daglicht voor een heldere blik.

Classic

Met nachtblauwe en smaragdgroene muren, vintage meubels en smaakvolle kunstwerken zou je haast denken de Hollandse meesters hier tegen het lijf te lopen. In de Meeting Rooms en kantoorruimtes waan je je decennia terug in de tijd tussen statige schilderijen, bekende bordspellen en boekenkasten die zowat tot het plafond reiken.

Nordic

Aardse tinten en pastelkleuren creëren rust, licht en zachtheid. Helemaal in combinatie met materialen als bamboe en riet. Dankzij de minimalistische uitstraling raak je niet snel afgeleid en kun je écht de diepte ingaan. Het interieur geeft je de rust en vrijheid om concepten te ontwikkelen, of juist om verstilling te vinden in een wervelwind van ideeën, gesprekken en overleggen.

Energy

In dit futuristische universum werk je continu als na een shot espresso: vol energie. Glazen wanden, geometrische vormen en neonlichten zinspelen op snelheid, overzicht en efficiëntie. In het zilverblauwe design focus je moeiteloos op je taken en vink je in een flow alle items van je to-dolijst af. Hier komen je plannen gegarandeerd van de grond. Hoe ambitieus ze ook zijn.

Executive

Hou je meer van strak en modern met niet teveel poespas? Dan zijn onze executive Meeting Rooms perfect! Deze ruimtes stralen rust en zakelijkheid uit. De combinatie van rustige kleuren, zoals grijs, zwart en olijfgroen zorgen voor een mooie ruimte voor zakelijke afspraken en vergaderingen.

Element Offices Almere

Element Offices Amsterdam

Element Offices Amsterdam - Diemen

Element Offices Barneveld

Element Offices De Meern

Element Offices Leiden

Element Offices Leidsche Rijn

Element Offices Rotterdam

Element Offices Utrecht

Element Offices Woerden

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?