Vergaderruimte huren
bij Element Offices

Meer dan een vergaderruimte

Van kleine Meeting Rooms tot een imposante boardroom vergaderruimte huren. En van stijlvolle presentatieruimtes tot creatieve brainstormrooms met zitballen en wandvullend whiteboardbehang: succesvol vergaderen begint bij de inspirerende ontmoetingsplekken van Element Offices. Onze inspirerende vergaderruimtes heten trouwens geen vergaderruimte maar Meeting Room. Want je kunt er zoveel meer dan alleen vergaderen. Een presentatie geven bijvoorbeeld, of klanten ontvangen in een representatieve omgeving. Onze Meeting Rooms worden ook regelmatig geboekt voor coach- of voortgangsgesprekken, cursussen, werkoverleggen en bijeenkomsten van zakelijke netwerken.

Online reserveren
vergaderruimte huren

The Club

Bij een bezoek aan Element Offices komen jij en je gasten binnen in The Club: het bruisende hart van onze locaties. Hier ontmoet je medehuurders, ontvang je klanten, drink je koffie of klap je je laptop open op een van de flexplekken. En uiteraard worden jij en je gasten persoonlijk ontvangen door ons hospitalityteam. We staan voor je klaar, brengen je naar de vergaderruimte die je hebt gehuurd en leggen je uit hoe alles werkt. (Geen zorgen dus over IT die niet doet wat je wilt.)

Vergaderruimte huren inclusief roomservice

Bij de huur van een vergaderruimte ontvang je volwaardige roomservice, met onder meer water, koffie en thee in alle smaken. Jij en je gasten hebben overal op de locatie toegang tot ons razendsnelle draadloze internet. En in de vergaderruimte vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Voor hoeveel personen er plek is, verschilt per ruimte. Op onze locatiepagina’s vind je een overzicht van de vergaderruimtes per locatie.

Bekijk onze locaties
vergaderruimtes huren

Vergaderen in stijl

We hebben 5 stijlvolle interieurthema’s laten ontwikkelen die we stapsgewijs in onze locaties doorvoeren. Geen oppervlakkig sausje, maar een tot in de plintjes verzorgd creatief concept dat onze Meeting Rooms een bijzondere uitstraling geeft.

Urban

Staal, beton en bakstenen vormen de rauwe basismaterialen van dit industriële interieur. Samen met de geometrische figuren, strakke lijnen, het geel van New Yorkse taxi’s en het uitzicht op de stad geven ze je het gevoel dat je midden in een bruisende metropool staat. De Meeting Rooms zijn industrieel, strak en stoer ingericht. Gele accenten brengen levendigheid, speelsheid en dynamiek in de ruimtes.

Nature

De organische materialen, glazen wanden en grote raampartijen van de Nature Zone halen de natuur naar binnen. Je staat midden in de stad en tegelijkertijd helemaal down to earth op de hei. Loop je over kinderkopjes waar mos tussen groeit, of is het toch tapijt? Planten zorgen voor zuurstof, daglicht voor een heldere blik.

Classic

Met nachtblauwe en smaragdgroene muren, vintage meubels en smaakvolle kunstwerken zou je haast denken de Hollandse meesters hier tegen het lijf te lopen. In de Meeting Rooms en kantoorruimtes waan je je decennia terug in de tijd tussen statige schilderijen, bekende bordspellen en boekenkasten die zowat tot het plafond reiken.

Nordic

Aardse tinten en pastelkleuren creëren rust, licht en zachtheid. Helemaal in combinatie met materialen als bamboe en riet. Dankzij de minimalistische uitstraling raak je niet snel afgeleid en kun je écht de diepte ingaan. Het interieur geeft je de rust en vrijheid om concepten te ontwikkelen, of juist om verstilling te vinden in een wervelwind van ideeën, gesprekken en overleggen.

Vergaderruimte Rotterdam Nordic

Energy

In dit futuristische universum werk je continu als na een shot espresso: vol energie. Glazen wanden, geometrische vormen en neonlichten zinspelen op snelheid, overzicht en efficiëntie. In het zilverblauwe design focus je moeiteloos op je taken en vink je in een flow alle items van je to-dolijst af. Hier komen je plannen gegarandeerd van de grond. Hoe ambitieus ze ook zijn.

Element Offices Almere

Element Offices Amsterdam

Element Offices Amsterdam - Diemen

Element Offices Barneveld

Element Offices De Meern

Element Offices Leiden

Element Offices Leidsche Rijn

Element Offices Rotterdam

Element Offices Utrecht

Element Offices Woerden

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?