Header Kantoorruimte

Kantoor huren
bij Element Offices

Office Space

jouw eigen kantoor, groot of klein en 24/7 toegankelijk. Gemeubileerd? Kan ook!

Office for a Day

sfeervol privékantoor met 1 of 2 werkplekken. Volledig ingericht, flexibel te huren.

Flexibel en all-inclusive een kantoor huren

Bij Element Offices vind je alles wat een modern designhotel biedt. Behalve een bed natuurlijk. Dat hebben we ingewisseld voor een bijna net zo comfortabel bureau. Je boekt eenvoudig de ideale ruimte voor jou, je collega’s, partners en klanten. Of voor waar je planning ook om vraagt. Zo werk je ongestoord en in een flow wanneer jou dat uitkomt en voer je belangrijke meetings in stijl.

Een kantoor huren is bij ons altijd flexibel en all-inclusive. Dat is precies wat je ervan verwacht en meer: van een persoonlijk ontvangst bij de receptie tot roomservice en razendsnelle wifi. Onze conciërge zorgt dat alles werkt zoals je gewend bent, je treft je werkplek altijd netjes en verzorgd aan en in de lounge scoor je een lekkere koffie of lunch. En je ontmoet er professionals zoals jij. Je hoeft dus nergens aan te denken, behalve aan je corebusiness. Wij doen de rest.

Entree

Hotel voor bedrijven

Receptieservice
Internet, wifi
Doucheruimte
Parkeerplekken
Koffie
(Rooftop) Terras
Roomservice
Interieurbeplanting
The Club
Lockers
Conciërge
Plezier, ontspanning

Maakt groei mogelijk

Bij Element Offices groeit je kantoorruimte met je mee. Je bepaalt zelf het aantal werkplekken dat je huurt en we bieden bijna alles wat je ondernemershart begeert. Schoonmaak- en roomservice bijvoorbeeld, technische support of lockers waar je je spullen met een gerust hart achterlaat als je de deur uit bent. Daarmee past de omgeving zich aan jou aan. En hoef jij dat niet andersom te doen. 

ELE_Office_Rdam_134

Kantoor flexibel huren

Met onze Offices for a Day beschik je over een heerlijk alternatief voor thuiswerken. Een Office for a Day is een volledig ingericht privékantoor dat je flexibel huurt. De kantoren hebben 1 of 2 werkplekken (ideaal om te delen), stijlvol gemeubileerd en helemaal plug-andplay: laptop openklappen en gaan. En in sommige kantoren vind je een sofa voor tweegesprekken. Een Office for a Day is superveelzijdig en te gebruiken voor tal van doeleinden. De ultieme flexplek! 

Office for a Day boeken
Element Offices OFAD 2

Werken in stijl

Bij ons kies je niet alleen een kantoor, maar ook een stijl. Zodat je werkomgeving nog beter aansluit bij je ambities en bedrijfscultuur. Daarom hebben we vijf stijlvolle interieurthema’s laten ontwikkelen die we stapsgewijs doorvoeren op al onze locaties. Geen oppervlakkig sausje, maar een tot in de plintjes verzorgd creatief concept.

Urban

Staal, beton en bakstenen vormen de rauwe basismaterialen van dit industriële interieur. Samen met de geometrische figuren, strakke lijnen, het geel van New Yorkse taxi’s en het uitzicht op de stad geven ze je het gevoel dat je midden in een bruisende metropool staat. De Meeting Rooms zijn industrieel, strak en stoer ingericht. Gele accenten brengen levendigheid, speelsheid en dynamiek in de ruimtes.

Urban Rotterdam
CITY ROOM 2

Nature

De organische materialen, glazen wanden en grote raampartijen van de Nature Zone halen de natuur naar binnen. Je staat midden in de stad en tegelijkertijd helemaal down to earth op de hei. Loop je over kinderkopjes waar mos tussen groeit, of is het toch tapijt? Planten zorgen voor zuurstof, daglicht voor een heldere blik.

Nature_Thema_2.jpg
Nature_thema_3

Classic

Met nachtblauwe en smaragdgroene muren, vintage meubels en smaakvolle kunstwerken zou je haast denken de Hollandse meesters hier tegen het lijf te lopen. In de Meeting Rooms en kantoorruimtes waan je je decennia terug in de tijd tussen statige schilderijen, bekende bordspellen en boekenkasten die zowat tot het plafond reiken.

ZITJE CLASSIC ZONE 1
FVS_3821-Groot

Nordic

Aardse tinten en pastelkleuren creëren rust, licht en zachtheid. Helemaal in combinatie met materialen als bamboe en riet. Dankzij de minimalistische uitstraling raak je niet snel afgeleid en kun je écht de diepte ingaan. Het interieur geeft je de rust en vrijheid om concepten te ontwikkelen, of juist om verstilling te vinden in een wervelwind van ideeën, gesprekken en overleggen.

ELE_Office_Rdam_180
ELE_Utrecht_038

Energy

In dit futuristische universum werk je continu als na een shot espresso: vol energie. Glazen wanden, geometrische vormen en neonlichten zinspelen op snelheid, overzicht en efficiëntie. In het zilverblauwe design focus je moeiteloos op je taken en vink je in een flow alle items van je to-dolijst af. Hier komen je plannen gegarandeerd van de grond. Hoe ambitieus ze ook zijn.

proton-vergaderruimte-rotterdam-achtpersoons-8 persoons-centraal-offices-office-Den Haag
ELE_Office_Rdam_087

Element Offices Almere

Element Offices Amsterdam

Element Offices Amsterdam - Diemen

Element Offices Barneveld

Element Offices De Meern

Element Offices Leiden

Element Offices Leidsche Rijn

Element Offices Rotterdam

Element Offices Utrecht

Element Offices Woerden

Een vraag, een ruimte bezichtigen of de sfeer komen proeven?